first-meta-pixel

Ajax alarmsystem – den nemme indbrudssikring

Alarmen til den lille erhvervsdrivende

Har du en mindre virksomhed eller en butik, og søger du et enkelt og smart alarmsystem, som kan sikre dig i tilfælde af indbrud? Så er et Ajax alarmsystem løsningen for dig. Hos SuperVision Alarmteknik installerer vi Ajax alarmsystemer for virksomheder og forretninger over hele landet fra vores hovedsæde i Aarhus og vores afdeling på Sjælland – og vi hjælper også gerne dig med at sikre din forretning.

Hvorfor er Ajax alarmsystems det rigtige valg for små og mellemstore virksomheder?

 • Høj brugervenlighed
 • App-styret
 • Nem og hurtig montage
 • Trådløst system
 • Overvågning af temperatur
 • Overvågning af strømforbrug

Fordele ved et Ajax alarmsystem

Alarmsystemet fra Ajax er udviklet specielt til liberale erhverv som f.eks. det lille tømrerfirma, frisøren, revisoren eller den lille butik. Med Ajax alarmsystem får du et trådløst alarmsystem med en batteritid på hele 5 år. Alarmen er nem at installere og har et flot design. Med den app-genererede brugerflade er systemet supernemt at bruge – og du får besked via app’en i samme øjeblik, alarmen går.

Med Ajax Alarmsystem får du:

 • Tyverialarm
 • Bevægelsessensor
 • Dør/vindueskontakt
 • Betjeningspanel
 • Indvendig sirene

Leder du i stedet efter en privat alarm? Så kan vi også tilbyde et professionelt godkendt Ajax privat alarm.

Kontakt os for tilbud og priser på et Ajax alarmsystem

Har du brug for et Ajax alarmsystem, eller ønsker du at høre mere om vores andre erhvervsalarmer? Så tag fat i vores medarbejder her:

SuperVision Alarmteknik stopper serien af indbrud hos blikkenslageren

Fra flere indbrud om året til nul. SuperVision Alarmteknik har hjulpet blikkenslager-virksomhed med overvågning og alarmer, der har standset tyverier og skabt mere tryghed.

Blikkenslager-virksomheden, Møgelhøj Blik i Tørring, har gennem de seneste år oplevet en række tyverier om natten fra den indhegnede plads, der omkranser virksomheden.

Indehaver af virksomheden, Christian Møgelhøj, fik nok efter flere indbrud, klippet hegn og tyveri af zink og aluminium, der skulle til skrot. Når tyvene er rendt med de metaller, der skulle til skrot, har

han ikke kunnet få erstatning fra forsikringsselskabet, fordi han ikke har kunnet dokumentere, hvor meget der er blevet stjålet.

De mange tyverier var et stort irritationsmoment, så han kontaktede SuperVision Alarmteknik.

Øjeblikkelige resultater

Efter Møgelhøj Blik fik sat overvågning og alarm på hegnet, kommer tyvene ikke længere.

Jeg behøver ikke længere gå og tænke over, om tyvene kommer ind og klipper mit hegn i stykker og stjæler. Det er ret tydeligt, at mine overvågningskameraer sidder der, og siden de kom op, har jeg ikke set skyggen af en tyv. Det har givet mig ro og sikkerhed, og jeg ved, at jeg kan stole på alarmerne og overvågningen,” siger Christian Møgelhøj.

Det er et år siden, han fik alarmerne og overvågningen sat op, og i den tid er alarmerne gået tre gange. Det var naboen, der ramte hegnet den ene gang, en anden gang var det sne, og en tredje gang var det en, der mødte tidligt om morgenen, som kom for tæt på hegnet.

Det har været helt naturlige årsager, og alarmerne har fanget det med det samme. Det har givet mig en stor ro, at jeg ved, at jeg kan stole på dem.siger Christian Møgelhøj.

Individuelle Sikkerhedsløsninger

For SuperVision Alarmteknik har det været vigtigt at finde den helt rigtige løsning for at få indbrudstyvene jaget væk fra Møgelhøj Blik om natten.

Man kan ikke rigtig sætte en tyverialarm op udenfor, men vi har sat alarmer i hegnet, som registrerer, hvis der er kontakt til det. Derudover har vi sat kameraer op, som snakker direkte sammen med vores godkendte kontrolcentral, så der ikke bliver sendt en vægter eller politi ud, hvis det nu for eksempel er en ræv eller et andet dyr, der er kravlet ind på pladsen,” siger ejer af SuperVision Alarmteknik, Søren Nedergaard og fortsætter:

Vi laver altid skræddersyede løsninger til vores kunder, så vi dækker præcis de behov, de har. Det er vigtigt for SuperVision Alarmteknik, at vi løser de udfordringer, vores kunder har – uanset om det er indbrud eller behov for overvågning. Det glæder os naturligvis, at Møgelhøj Blik ikke har haft indbrud, siden vi installerede alarmer og overvågning hos dem.

Teknisk implementering og fakta

Hos Møgelhøj Blik i Tørring har SuperVision Alarmteknik sørget for at installere alarm i hegnet, som altid blev klippet over af indbrudstyvene. Hvis man læner sig op ad hegnet, eller hvis et dyr rammer det, går der en besked til en kontrolcentral, som på videoovervågning kan se, om det er en indbrudstyv, der er i færd med at bryde ind, eller om der blot er tale om uskyldige forhold.

Tryg og sikker i hele Danmark

Samarbejdet starter lige her!

Uden dialog sker der ingenting, så lad os starte sådan én her.
Udover sikring af byggeplads tilbyder vi bl.a. også lydovervågning og erhvervsalarmer. Ønsker du et Ajax alarmsystem? så ring til os – find din kontakt- og kompetence person under kontakt, eller ring direkte.
Du kan også sende os en mail på kontakt@supervision-alarm.dk – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Benyt kontaktskemaet nederst under kontakt – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi glæder os til at lære dig at kende.