first-meta-pixel

Adgangskontrol – den moderne sikring af virksomheder

Få fuldt overblik over din virksomhed med vores adgangskontrol

Nutidens former for adgangskontrol gør, at du hurtigt og nemt kan få overblik over al færden i virksomheder, bygninger og på arealer. Adgangen gives på forskellig måde, men fungerer i princippet som elektroniske nøgler. De mest almindelige adgangskontroller fungerer med en adgangskode, nøglebrik eller et nøglekort.

Fordele ved ADK (Adgangskontrol):

  • Fuldt overblik: Muliggør hurtig og nem overvågning af aktivitet i virksomheder, bygninger og områder.
  • Fleksibilitet: Tilbyder forskellige adgangsmetoder som adgangskode, nøglebrik eller nøglekort, hvilket passer til forskellige behov og præferencer.
  • Sikkerhed: Effektivt administrerer adgang til bygninger og lokaler, hvilket forhindrer uautoriseret adgang og øger sikkerheden.
  • Hurtig tildeling af adgang: Muliggør nem og hurtig tilpasning af adgangsrettigheder fra en central computer, hvilket forenkler administrationen.
  • Effektivitet: Leverer moderne og højeffektive adgangsløsninger, der sikrer optimal kontrol over adgang til virksomheder og lokaler.

Hvad er en adgangskontrol?

Adgangskontrol, også kaldet et ADK anlæg, er en fleksibel og sikker metode til at administrere, hvem der skal have adgang til en bygning, en virksomhed eller et areal. Du kan ligeledes administrere, hvilke lokaler de enkelte medarbejdere skal have adgang til. Og med adgangskontrol sikrer du dig naturligvis også, at ingen uvedkommende kommer ind.

Nem og hurtig tildeling af adgang

Hos SuperVision Alarmteknik tilbyder vi moderne og højeffektive adgangsløsninger til erhverv i hele landet fra vores hovedsæde i Aarhus og afdeling på Sjælland. I din virksomhed administreres kontrollen nemt fra en central computer, så du nemt kan tilpasse rettigheder for adgang til den enkelte medarbejder, håndværker eller andre besøgende i virksomheden.

Vi tilbyder adgangskontrol fra producenter som:
NOX – Velegnet til store og multinationale virksomheder
SPC Vanderbilt – Små og mellemstore virksomheder

Har du spørgsmål til vores adgangskontrol?

Se, hvad vi kan tilbyde inden for ADK anlæg. Ønsker du tilbud på vores adgangskontrol eller yderligere information? Så tag fat i vores medarbejder her:

Kundecase Workspace – Mogens de Linde

Smarte løsninger: “SuperVision Alarmteknik har leveret varen”
Byggeselskabet Mogens de Linde i Aarhus har bygget et stort kontorfællesskab på Viborgvej i den vestlige del af Aarhus.
SuperVision Alarmteknik har hjulpet med smarte alarm- og overvågningsløsninger samt adgangskontrol til bygningen.

Et helt nybygget og stort kontorfællesskab, Workspace Campen, på Viborgvej i den vestlige del af Aarhus, som Byggeselskabet Mogens de Linde står bag, har haft behov for smarte og praktiske løsninger til gavn for både byggeselskabet og lejerne.

I byggeriet, hvor flere forskellige virksomheder kan leje sig ind, er der behov for, at der er en adgangskontrol til bygningen, som fungerer, uden at det er for besværligt for både lejerne og Byggeselskabet Mogens de Linde. Det betyder, at der skal være kontrol med, hvem der kommer ind og ud af bygningen, men det skal foregå på en nem og sikker måde.

Derudover har lejerne adgang til deres egne kontorer, men også til fælles faciliteter som mødelokaler, printer- og depotrum. Det har betydet, at byggeselskabet Mogens de Linde har haft behov for smarte og praktiske løsninger.

Her har SuperVision Alarmteknik spillet en vigtig rolle.
“Vi har haft behov for en totalløsning, der er skræddersyet til os, og SuperVision Alarmteknik har leveret varen. Alle aftaler er blevet overholdt, vi har fået god service og er blevet vejledt samt guidet godt undervejs. Det er ikke bare en tilfældig løsning, vi har fået – den er lavet, så den passer præcis
til os,” fortæller Gert Ingemann, driftsleder hos Byggeselskabet Mogens de Linde.
Han fortsætter:
“Hele vejen igennem har det været professionelt. Der er ingen, der har været ligeglade med os, og vores løsning fungerer. Vi vil have tingene gjort på vores måde, og det skal være nemt og enkelt at finde ud af, og det har SuperVision Alarmteknik opfyldt,” siger han.

Kundernes behov

I Campen på Viborgvej har der været behov for, at lejerne har adgang til specifikke lokaler, ligesom der er et mødebookingsystem, der skal tale sammen med lejerne og SuperVision Alarmteknik. Det betyder blandt andet, at lejerne kun skal have adgang til mødelokalerne i de bookede tidspunkter.
For at det kan sikres, har SuperVision Alarmteknik lavet smarte løsninger.

Derudover har der været
behov for, at der også er videoovervågning, tyverialarm og porttelefon. Alt sammen noget, som SuperVision Alarmteknik har stået for.
“Vi har de individuelle løsninger til kunderne i fokus. Vi gør dét, som kunden har behov for, og derfor er alle vores løsninger også skræddersyede, så de passer til de enkelte kunder. Vi har haft en rigtig god dialog med Gert Ingemann fra Byggeselskabet Mogens de Linde, så vi sammen har kunnet finde de mest optimale løsninger,” siger indehaver af SuperVision Alarmteknik, Søren Nedergaard.

Byggeselskabet Mogens de Linde har også et stort kontorfællesskab, Workspace Haslegården, i den vestlige del af Aarhus, og også her har SuperVision Alarmteknik også hjulpet med at udføre de relevante løsninger og behov.

Tryg og sikker i hele Danmark

Samarbejdet starter lige her!

Uden dialog sker der ingenting, så lad os starte sådan én her.
Udover sikring af byggeplads tilbyder vi bl.a. også lydovervågning og erhvervsalarmer.

Ring til os – find din kontakt- og kompetence person under kontakt, eller ring direkte.
Du kan også sende os en mail på kontakt@supervision-alarm.dk – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Benyt kontaktskemaet nederst under kontakt – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi glæder os til at lære dig at kende.