first-meta-pixel

Referencer

Hør om vores samarbejder.

Vores referencer

NOX OG SIMS LØSNING TIL MOLSLINJEN

Flere års samarbejde mellem Molslinjen og SuperVision Alarmteknik har ført til mange spændende opgaver.
Ikke mindst de nye havnefaciliteter i Aarhus som senest er færdiggjort.

NOX og SIMS løsningerne fungerer både på færgerne og i land på Molslinjens øvrige faciliteter.

Kundecase

Workspace  – Mogens de Linde

“Samarbejdet med SuperVision Alarmteknik går efterhånden nogle år tilbage. Vi lægger vægt på en høj grad af fleksibilitet og proaktivitet og det har samarbejdet med SuperVison Alarmteknik givet os. SuperVision forsøger at tilpasse deres løsninger til vores individuelle behov, og ofte kommer de med ideer, vi ikke tidligere har hørt om. Ideer der både giver mening, og som samtidig sparer os penge.”

Ajax alarmsystem
Ajax alarmsystem til virksomhed

SuperVision Alarmteknik fik nulstillet en række indbrud hos blikkenslager

Fra flere indbrud om året til nul. SuperVision Alarmteknik har hjulpet blikkenslager-virksomhed med overvågning og alarmer, der har standset tyverier og skabt mere tryghed.

Blikkenslager-virksomheden, Møgelhøj Blik i Tørring, har gennem de seneste år oplevet en række tyverier om natten fra den indhegnede plads, der omkranser virksomheden.

Indehaver af virksomheden, Christian Møgelhøj, fik nok efter flere indbrud, op klippet hegn og tyveri af zink og aluminium, der skulle til skrot. Når tyvene er rendt med de metaller, der skulle til skrot, har han ikke kunnet få erstatning fra forsikringsselskabet, fordi han ikke har kunnet dokumentere, hvor meget der er blevet stjålet.

De mange tyverier var et stort irritationsmoment, så han kontaktede SuperVision Alarmteknik. Efter han fik sat overvågning og alarm på hegnet, kommer tyvene ikke længere.

“Jeg behøver ikke længere gå og tænke over, om tyvene kommer ind og klipper mit hegn i stykker og stjæler. Det er ret tydeligt, at mine overvågningskameraer sidder der, og siden de kom op, har jeg ikke set skyggen af en tyv. Det har givet mig ro og sikkerhed, og jeg ved, at jeg kan stole på alarmerne og overvågningen,” siger Christian Møgelhøj.

Det er et år siden, han fik alarmerne og overvågningen sat op, og i den tid er alarmerne gået tre gange. Det var naboen, der ramte hegnet den ene gang, en anden gang var det sne, og en tredje gang var det en, der mødte tidligt om morgenen, som kom for tæt på hegnet.

“Det har været helt naturlige årsager, og alarmerne har fanget det med det samme. Det har givet mig en stor ro, at jeg ved, at jeg kan stole på dem,” siger Christian Møgelhøj. For SuperVision Alarmteknik har det været vigtigt at finde den helt rigtige løsning for at få indbrudstyvene jaget væk fra Møgelhøj Blik om natten.

“Man kan ikke rigtig sætte en tyverialarm op udenfor, men vi har sat alarmer i hegnet, som registrerer, hvis der er kontakt til det. Derudover har vi sat kameraer op, som snakker direkte sammen med vores godkendte kontrolcentral, så der ikke bliver sendt en vægter eller politi ud, hvis det nu for eksempel er en ræv eller et andet dyr, der er kravlet ind på pladsen,” siger ejer af SuperVision Alarmteknik, Søren Nedergaard og fortsætter:

“Vi laver altid skræddersyede løsninger til vores kunder, så vi dækker præcis de behov, de har. Det er vigtigt for SuperVision Alarmteknik, at vi løser de udfordringer, vores kunder har – uanset om det er indbrud eller behov for overvågning. Det glæder os naturligvis, at Møgelhøj Blik ikke har haft indbrud, siden vi installerede alarmer og overvågning hos dem.”

FAKTA:

  • Hos Møgelhøj Blik i Tørring har SuperVision Alarmteknik sørget for at installere alarm i hegnet, som altid blev klippet over af indbrudstyvene. Hvis man læner sig op ad hegnet, eller hvis et dyr rammer det, går der en besked til en kontrolcentral, som på videoovervågning kan se, om det er en indbrudstyv, der er i færd med at bryde ind, eller om der blot er tale om uskyldige forhold

Fleksibilitet og proaktivitet

Ideer der både giver mening, og som samtidig sparer os penge

“Samarbejdet med SuperVision Alarmteknik går efterhånden nogle år tilbage. Vi lægger vægt på en høj grad af fleksibilitet og proaktivitet og det har samarbejdet med SuperVison Alarmteknik givet os. SuperVision forsøger at tilpasse deres løsninger til vores individuelle behov, og ofte kommer de med ideer, vi ikke tidligere har hørt om. Ideer der både giver mening, og som samtidig sparer os penge.”

Teknologisk foran og utrolig kompetente

“Da vi valgte SuperVision Alarmteknik, var det tydeligt, at firmaet var teknologisk markant foran de andre som var i spil som leverandør til os på området. Medarbejderne hos SuperVision virkede meget kompetente og firmaet var desuden lokalt. Dette førstehåndsindtryk holder stadig, så derfor er det stadig SuperVision Alarmteknik, som er vores samarbejdspartner på disse løsninger.

I den daglige kontakt og opgaveløsning, oplever vi processen generelt, som værende meget positiv. Man fornemmer dagligt firmaets gode kultur, etik, moral og serviceniveau, som bliver mærkbar, sammen med hurtig reaktion, responstid og opgaveløsning med høj teknisk ekspertise. Firmaet har en god tilgang til os som kunde og uanset hvilket problem vi har og uanset hvornår, er der hjælp at hente. Når vi ringer – også med de knap så akutte problemer, ved vi at der bliver taget hånd om tingene. En anden meget tydelig ting hos SuperVision er deres evne til at løse specialopgaver – altså opgaver, hvor der ikke lige findes en standardløsning på hylden. Her kommer firmaet hurtigt med gode idéer og konstruktive forslag, så der er aldrig lang tid fra behovet opstår, til at vi har noget vi kan træffe en beslutning ud fra.”

Niels Smed

Maintentenance Assistant
AVK INTERNATIONAL A/S

https://www.avkvalves.eu/en

Fokus på service og hurtig responstid

“Det er noget af det, som SuperVison Alarmteknik og McDonalds har til fælles. Når kunderne har et behov skal der ageres hurtigt og effektivt, men uden at den gode service lider overlast.”

“SuperVision Alarmsystemer har efterhånden lavet løsninger til rigtig mange McDonalds Restauranter rundt om i Danmark og vi ved efterhånden præcis hvad der skal til netop her. Lige fra sikring af bygningen indvendig og udvendig, inklusive parkerings- og kørselsarealer, til sikring af medarbejderne, især når de arbejder på tidspunkter, hvor risikoen for f.eks. overfald er størst. Vi er glade for at være valgt som partner til disse opgaver, så McDonalds medarbejdere og kunder kan føle sig trygge.”

”Vores samarbejde med SuperVison Alarmteknik, startede for 25 år siden, med en kollega-henvisning til firmaets ejer, Søren Fredslund Nedergaard, som vi derefter valgte. Søren blev en personlig relation og da han startede SuperVision Alarmteknik i 2001, fulgte vi naturligt med ind den nye sammenhæng. Vi oplever firmaet, som værende yderst professionel, teknisk kompetent og lydhør over for de ønsker og krav vi har – også hvis noget eventuelt skal laves om. Kort sagt får de tingene fixet uden problemer og lange processer. De løsninger vi har fået virker som de skal og opstår der fejl, rettes disse hurtigt og effektivt.”

Carina Dahl

Franchisetager McDonald´s
Randers City, Tilst & Aarhus Banegård

Super god service og hurtig responstid

Kvickly Ry har fået udbygget forretningen markant, hvilket betyder flere m2 butik, samt flere ud- og indgange. Dette krævede udvikling af en løsning som imødekom alle de ønsker og krav butikken havde, samt afsæt i eksisterende alarmløsning. Der er blandt andet etableret ikke mindre end 64 kameraer og Kvickly Ry har desuden valgt SuperVisions største servicepakke på videoovervågning.

“Vi var allerede kunde ved SuperVision Alarmteknik, så på baggrund af vore erfaringer her, var det et naturligt valg, også at benytte firmaet til den videoopgradering, der var nødvendig i forbindelse med en stor udbygning af butikken. SuperVision kommer, når vi ringer – som regel rigtig hurtigt og vi oplever at firmaet har en super go’ service – både under afdæknings-processen, under montagen og efterfølgende med service af vores installationer.”

Frank Hansen

Adm. chef