first-meta-pixel

Referencer

Hør om vores samarbejder.

Vores referencer

NOX OG SIMS LØSNING TIL MOLSLINJEN

Flere års samarbejde mellem Molslinjen og SuperVision Alarmteknik har ført til mange spændende opgaver.
Ikke mindst de nye havnefaciliteter i Aarhus som senest er færdiggjort.

NOX og SIMS løsningerne fungerer både på færgerne og i land på Molslinjens øvrige faciliteter.

Fleksibilitet og proaktivitet

Ideer der både giver mening, og som samtidig sparer os penge

“Samarbejdet med SuperVision Alarmteknik går efterhånden nogle år tilbage. Vi lægger vægt på en høj grad af fleksibilitet og proaktivitet og det har samarbejdet med SuperVison Alarmteknik givet os. SuperVision forsøger at tilpasse deres løsninger til vores individuelle behov, og ofte kommer de med ideer, vi ikke tidligere har hørt om. Ideer der både giver mening, og som samtidig sparer os penge.”

Teknologisk foran og utrolig kompetente

“Da vi valgte SuperVision Alarmteknik, var det tydeligt, at firmaet var teknologisk markant foran de andre som var i spil som leverandør til os på området. Medarbejderne hos SuperVision virkede meget kompetente og firmaet var desuden lokalt. Dette førstehåndsindtryk holder stadig, så derfor er det stadig SuperVision Alarmteknik, som er vores samarbejdspartner på disse løsninger.

I den daglige kontakt og opgaveløsning, oplever vi processen generelt, som værende meget positiv. Man fornemmer dagligt firmaets gode kultur, etik, moral og serviceniveau, som bliver mærkbar, sammen med hurtig reaktion, responstid og opgaveløsning med høj teknisk ekspertise. Firmaet har en god tilgang til os som kunde og uanset hvilket problem vi har og uanset hvornår, er der hjælp at hente. Når vi ringer – også med de knap så akutte problemer, ved vi at der bliver taget hånd om tingene. En anden meget tydelig ting hos SuperVision er deres evne til at løse specialopgaver – altså opgaver, hvor der ikke lige findes en standardløsning på hylden. Her kommer firmaet hurtigt med gode idéer og konstruktive forslag, så der er aldrig lang tid fra behovet opstår, til at vi har noget vi kan træffe en beslutning ud fra.”

Niels Smed

Maintentenance Assistant
AVK INTERNATIONAL A/S

https://www.avkvalves.eu/en

Fokus på service og hurtig responstid

“Det er noget af det, som SuperVison Alarmteknik og McDonalds har til fælles. Når kunderne har et behov skal der ageres hurtigt og effektivt, men uden at den gode service lider overlast.”

“SuperVision Alarmsystemer har efterhånden lavet løsninger til rigtig mange McDonalds Restauranter rundt om i Danmark og vi ved efterhånden præcis hvad der skal til netop her. Lige fra sikring af bygningen indvendig og udvendig, inklusive parkerings- og kørselsarealer, til sikring af medarbejderne, især når de arbejder på tidspunkter, hvor risikoen for f.eks. overfald er størst. Vi er glade for at være valgt som partner til disse opgaver, så McDonalds medarbejdere og kunder kan føle sig trygge.”

”Vores samarbejde med SuperVison Alarmteknik, startede for 25 år siden, med en kollega-henvisning til firmaets ejer, Søren Fredslund Nedergaard, som vi derefter valgte. Søren blev en personlig relation og da han startede SuperVision Alarmteknik i 2001, fulgte vi naturligt med ind den nye sammenhæng. Vi oplever firmaet, som værende yderst professionel, teknisk kompetent og lydhør over for de ønsker og krav vi har – også hvis noget eventuelt skal laves om. Kort sagt får de tingene fixet uden problemer og lange processer. De løsninger vi har fået virker som de skal og opstår der fejl, rettes disse hurtigt og effektivt.”

Carina Dahl

Franchisetager McDonald´s
Randers City, Tilst & Aarhus Banegård

Super god service og hurtig responstid

Kvickly Ry har fået udbygget forretningen markant, hvilket betyder flere m2 butik, samt flere ud- og indgange. Dette krævede udvikling af en løsning som imødekom alle de ønsker og krav butikken havde, samt afsæt i eksisterende alarmløsning. Der er blandt andet etableret ikke mindre end 64 kameraer og Kvickly Ry har desuden valgt SuperVisions største servicepakke på videoovervågning.

“Vi var allerede kunde ved SuperVision Alarmteknik, så på baggrund af vore erfaringer her, var det et naturligt valg, også at benytte firmaet til den videoopgradering, der var nødvendig i forbindelse med en stor udbygning af butikken. SuperVision kommer, når vi ringer – som regel rigtig hurtigt og vi oplever at firmaet har en super go’ service – både under afdæknings-processen, under montagen og efterfølgende med service af vores installationer.”

Frank Hansen

Adm. chef