first-meta-pixel

Profil/historie

Vi skaber tryghed og sikkerhed i samråd med dig.

Virksomhedsprofil

Hos SuperVision Alarmteknik skaber vi tryghed og sikkerhed i samråd med dig. Vi klarer både små og store projekter, og ingen opgave er for lille eller for stor.

Hos SuperVision har vi kunden i fokus og vores mål er at, sikre dig den samme høje kvalitet og service hver gang. Med hovedsæde i Harlev, ved Aarhus, og en afdeling på Sjælland, dækker SuperVision hele Danmark.

Vi har også landsdækkende aftaler med vagtpatruljer i Danmark, så vi kan levere en totalløsning indenfor sikringsbranchen til både privat og erhverv. Vi samarbejder med Securitas og Den Jyske Kontrolcentral.

Egne teknikere

Vi ansætter kun teknikere, som vi selv uddanner, så de får den relevante viden om netop det sortiment vi udbyder, samt erfaring med anlæg af ældre dato, som skal serviceres.

Teknikerne hos os har alle stor erfaring indenfor sikringsbranchen og det betyder meget for os, at vi kan give dig den bedste service.

Derudover deltager alle jævnligt i kurser, hos vores underleverandører, for at være på forkant med den teknologiske udvikling.

SuperVision Alarmteknik er også en F&P godkendt sikringsvirksomhed.

Vores F&P nummer er 212.105

Tryg og sikker i hele Danmark

Samarbejdet starter lige her!

Uden dialog sker der ingenting, så lad os starte sådan én her.

Ring til os – find din kontakt- og kompetence person under kontakt, eller ring direkte.
Du kan også sende os en mail på kontakt@supervision-alarm.dk – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Benyt kontaktskemaet nederst under kontakt – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi glæder os til at lære dig at kende.