first-meta-pixel

NOX adgangskontrol – for optimal sikkerhed

Den moderne og fremtidssikrede løsning

Med adgangskontrol fra NOX får du en fuldt ud skalerbar løsning. Løsningen kan nemt udbygges og bruges på forskellige lokationer rundt om i Danmark og i udlandet – alt sammen styret fra én og samme NOX platform på en central computer.
Det betyder maksimalt overblik, størst tænkelig sikkerhed og nem administration af adgang og tildeling af rettigheder på tværs af afdelinger og adresser i din virksomhed.

NOX adgangskontrol – den bedste løsning

NOX adgangskontrol er et populært valg blandt store og multinationale virksomheder. Det er til virksomheder, der ønsker en sikkerhedsløsning, der frit kan udbygges i takt med, at virksomheden vokser. Derudover kan NOX adgangskontrol frit integreres med NOX alarm.
Med nøglebrikker, paneler, apps og touch-skærme administreres adgang nemt, ligesom de fleste NOX-løsninger inkluderer en grafisk brugerflade med plantegninger over bygninger for ekstra godt overblik og nem styring.

Har du spørgsmål til NOX adgangskontrol?

Hos SuperVision Alarmteknik leverer vi moderne og innovative NOX systemer til erhvervskunder i hele Danmark fra vores kontor i Aarhus og afdeling på Sjælland. Du kan også læse mere om vores andre løsninger indenfor adgangskontroller her. Du er altid velkommen til at tage fat i vores medarbejder her:

Tryg og sikker i hele Danmark

Samarbejdet starter lige her!

Uden dialog sker der ingenting, så lad os starte sådan én her.
Udover sikring af byggeplads tilbyder vi bl.a. også lydovervågning og erhvervsalarmer.

Ring til os – find din kontakt- og kompetence person under kontakt, eller ring direkte.
Du kan også sende os en mail på kontakt@supervision-alarm.dk – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Benyt kontaktskemaet nederst under kontakt – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi glæder os til at lære dig at kende.