PROTECT tågekanon

Sådan virker en tågekanon

Teknologien bag en tågekanon er enkel: Når væsken presses gennem et meget varmt varmelegeme, bliver den til en tør, hvid og helt uigennemsigtig sky.
Tågesikring er ikke forbeholdt højrisiko virksomheder, som en bank eller en guldsmed. Det er til alle typer rum - små som store. Nogle steder er tågesikring også et krav.

Tågekanonerne kan sidde i alt fra kontorer, serverrum, supermarkeder, lagrer, butikker til tankstationer, private hjem, skoler og sågar ammunitionslagrer.
Der er også private, som vælger at få installeret en tågekanon i et større rum.
Dette sker for at afhjælpe, at tyven kommer afsted med mange af deres personlige ejendele, som er rigtig svære at få tilbage.

Tågen er tør og helt uskadelig

Tågevæsken, som er en blanding af vand og glykol, har et særligt blandingsforhold så tågen fordeler sig hurtigt i hele rummet.
Tågen efterlader ingen fugtighed og denne form for tyverisikring er helt uskadelig for mennesker, dyr, elektronik og inventar. Det anbefales dog, at man udlufter lokalerne inden for den første time efter en aktiveret tågekanon.

Passer til alle typer tyverialarmer

En tågekanon fra PROTECT er et rigtig godt supplement til din tyverialarm og den er kompatibel med alle de alarmer vi tilbyder. Når tyven aktiverer alarmen, fortæller den en tågekanon eller flere, at de skal starte.
Den intelligente tågekanon kan indstilles til forskellige tider og med eller uden puls afhængig af rummets størrelse.
I den tætte sky bliver tyven omgående fuldkommen desorienteret og flygter oftest ad den vej, han kom ind.

Vi tilpasser løsningen, så den passer til netop dit behov.
Kontakt os for yderligere information.
Eller besøg os i Harlev, ved Aarhus.

Herunder kan du se hvordan en tågekanon virker i praksis: