first-meta-pixel

Automatisk indbrudsalarm: AIA-anlæg

Erhvervsalarmer i alle størrelser

Et AIA-anlæg er kernen i moderne sikring af virksomheder, bygninger, butikker og arealer. AIA-anlægget giver automatisk besked til en vagtcentral i tilfælde af indbrud, ligesom du selv får øjeblikkelig besked, når alarmen går med en af vores web/app-baserede løsninger.

SuperVision Alarmteknik har AIA-anlæg til alle virksomheder. Vi tilbyder både alarmsystemer til store virksomheder, hvor flere lokationer og filialer skal kobles op samme system, men også alarmer hvor bygningen eller virksomheden sikres fra samme platform. Og endelig har vi små anlæg som f.eks. Ajax alarmsystem til mindre virksomheder. Vi leverer moderne AIA-anlæg til hele Danmark fra vores hovedsæde i Aarhus og vores afdeling på Sjælland. Vi har et stort udvalg af alarmer, som dækker forskellige behov. Kontakt os endelig, så vi kan finde den rigtige alarm til dig.

Et AIA-anlæg (automatisk indbrudsalarm) bør tilføjes til en eksisterende sikringsform af flere grunde:

  • Automatisk besked ved indbrud: AIA-anlægget fungerer som en central kerne, der straks informerer en vagtcentral i tilfælde af indbrud, hvilket muliggør hurtig respons og handling.
  • Øjeblikkelig notifikation: Med web- eller app-baserede løsninger får du øjeblikkelige beskeder, så du kan reagere hurtigt på alarmsignaler.
  • Maksimal fleksibilitet: AIA-anlægget giver både høj sikkerhed og nødvendig fleksibilitet. Du kan tilpasse brugerfladen efter behov og integrere det med andre sikringsformer som adgangskontrol, TV-overvågning, tågegenerator og overfaldsalarmer.
  • Integration med eksisterende sikringsformer: AIA-anlægget kan integreres sømløst med andre sikkerhedssystemer, hvilket øger effektiviteten af den samlede sikringsløsning.
  • Optimal sikring: Ved at tilføje et AIA-anlæg styrkes sikringen af virksomheder, bygninger, butikker og områder, da det giver en ekstra lag af beskyttelse mod indbrud og andre trusler.

Samlet set giver tilføjelsen af et AIA-anlæg dig en omfattende og effektiv sikringsløsning, der sikrer maksimal beskyttelse og hurtig respons ved indbrud eller andre sikkerhedshændelser.

Maksimal fleksibilitet og optimal sikring

Et af AIA-anlæg giver dig høj sikkerhed og den nødvendige fleksibilitet. Brugerfladen er nem at bruge og tilpasse, og vores AIA-anlæg fra f.eks. NOX og SPC Vanderbilt kan derudover integreres med andre sikringsformer som:

  • Adgangskontrol (ADK)
  • TV-overvågning (TVO)
  • Tågegenerator
  • Overfaldsalarmer

Vi hjælper dig med sikre AIA-anlæg

Hos SuperVision Alarmteknik tilbyder vi både salg og leasing af AIA-anlæg. Ønsker du et tilbud på en erhvervsalarm eller har du yderligere spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte vores medarbejder her:

Tryg og sikker i hele Danmark

Samarbejdet starter lige her!

Uden dialog sker der ingenting, så lad os starte sådan én her.
Udover sikring af byggeplads tilbyder vi bl.a. også lydovervågning og erhvervsalarmer.

Ring til os – find din kontakt- og kompetence person under kontakt, eller ring direkte.
Du kan også sende os en mail på kontakt@supervision-alarm.dk – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Benyt kontaktskemaet nederst under kontakt – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi glæder os til at lære dig at kende.