Referencer

HVORFOR VÆLGE SUPERVISION ALARMTEKNIK..?

Sikring af hjem og erhvervsområder, er og bliver en tillidssag og den allerbedste sikkerhed du kan få, for at vi har kompetencerne, erfaringen, samt al den nødvendige viden, er hvis du spørger nogle af vore kunder. De ved nemlig bedst.

Det hele starter hjemme hos os selv, for vi gør os umage med at skabe en god arbejdsplads, basseret på moral og etik, samt et arbejdsmiljø, der er godt at være i og hvor man kan udvikle sig som menneske og fagligt.
Vi er sikre på at vore kunder kan fornemme hvilken virksomhed vi er og hvilken filosofi og værdier, vi bygger alle vore aktiviteter og tilgang til markedet på.
Det er derfor at vi har lange relationer til vore kunder og det er derfor vore medarbejdere bliver hos os i lang tid.

GetImage
kvickly-ry-bestil-og-hent-logo-1507310972

"FLEKSIBILITET OG PROAKTIVITET"

Ideer der både giver mening, og som samtidig sparer os penge

“Samarbejdet med SuperVision Alarmteknik går efterhånden nogle år tilbage.
Vi lægger vægt på en høj grad af fleksibilitet og proaktivitet og det har samarbejdet med SuperVison Alarmteknik givet os.
SuperVision forsøger at tilpasse deres løsninger til vores individuelle behov, og ofte kommer de med ideer, vi ikke tidligere har hørt om.
Ideer der både giver mening, og som samtidig sparer os penge.”


”TEKNOLOGISK FORAN OG UTROLIG KOMPETENTE”​​

"Da vi valgte SuperVision Alarmteknik, var det tydeligt, at firmaet var teknologisk markant foran de andre som var i spil som leverandør til os på området."

Niels Smed, AVK International A/S

“Da vi valgte SuperVision Alarmteknik, var det tydeligt, at firmaet var teknologisk markant foran de andre som var i spil som leverandør til os på området.
Medarbejderne hos SuperVision virkede meget kompetente og firmaet var desuden lokalt. Dette førstehåndsindtryk holder stadig, så derfor er det stadig SuperVision Alarmteknik, som er vores samarbejdspartner på disse løsninger.

I den daglige kontakt og opgaveløsning, oplever vi  processen generelt, som værende meget positiv. Man fornemmer dagligt firmaets gode kultur, etik, moral og serviceniveau, som bliver mærkbar, sammen med hurtig reaktion, responstid og opgaveløsning med høj teknisk ekspertise. Firmaet har en god tilgang til os som kunde og uanset hvilket problem vi har og uanset hvornår, er der hjælp at hente. Når vi ringer – også med de knap så akutte problemer, ved vi at der bliver taget hånd om tingene.
En anden meget tydelig ting hos SuperVision er deres evne til at løse specialopgaver – altså opgaver, hvor der ikke lige findes en standardløsning på hylden. Her kommer firmaet hurtigt med gode idéer og konstruktive forslag, så der er aldrig lang tid fra behovet opstår, til at vi har noget vi kan træffe en beslutning ud fra.”

67959610_10219866992168147_3724225546054270976_n

Niels Smed
Maintentenance Assistant 
AVK INTERNATIONAL A/S     

https://www.avkvalves.eu/en

"DE FÅR TINGENE FIXET UDEN PROBLEMER OG LANGE PROCESSER"

"FOKUS PÅ SERVICE OG HURTIG RESPONSTID"

Det er noget af det, som SuperVison Alarmteknik og McDonalds har til fælles. Når kunderne har et behov skal der ageres hurtigt og effektivt, men uden at den gode service lider overlast.

SuperVision Alarmsystemer har efterhånden lavet løsninger til rigtig mange McDonalds Restauranter rundt om i Danmark og vi ved efterhånden præcis hvad der skal til netop her. Lige fra sikring af bygningen indvendig og udvendig, inklusive parkerings- og kørselsarealer, til sikring af medarbejderne, især når de arbejder på tidspunkter, hvor risikoen for f.eks. overfald er størst.

Vi er glade for at være valgt som partner til disse opgaver, så McDonalds medarbejdere og kunder kan føle sig trygge.

”25 ÅRS RELATION SIGER DET HELE”

”Vores samarbejde med SuperVison Alarmteknik, startede for 25 år siden, med en kollega-henvisning til firmaets ejer, Søren Fredslund Nedergaard, som vi derefter valgte. Søren blev en personlig relation og da han startede SuperVision Alarmteknik i 2001, fulgte vi naturligt med ind den nye sammenhæng.

Vi oplever firmaet, som værende yderst professionel, teknisk
kompetent og lydhør over for de ønsker og krav vi har – også hvis noget eventuelt skal laves om. Kort sagt får de tingene fixet uden problemer og lange processer. De løsninger vi har fået virker som de skal og opstår der fejl, rettes disse hurtigt og effektivt.”

Carina Dahl.
Franchisetager McDonald´s 
Randers City, Tilst & Aarhus Banegård

"SUPERGO' SERVICE OG HURTIG RESPONSTID"​

“Vi var allerede kunde ved SuperVision Alarmteknik, så på baggrund af vore erfaringer her, var det et naturligt valg, også at benytte firmaet til den videoopgradering, der var nødvendig i forbindelse med en stor udbygning af butikken.
SuperVision kommer, når vi ringer – som regel rigtig hurtigt og vi oplever at firmaet har en super go’ service – både under afdæknings-processen, under montagen og efterfølgende med service af vores installationer.”

Frank Hansen
Adm. chef

frank

CASE

Kvickly Ry har fået udbygget forretningen markant, hvilket betyder flere m2 butik, samt flere ud- og indgange. 

Dette krævede udvikling af en løsning som imødekom alle de ønsker og krav butikken havde, samt afsæt i eksisterende alarmløsning.

Der er blandt andet etableret ikke mindre end 64 kameraer og Kvickly Ry har desuden valgt SuperVisions største servicepakke på videoovervågning.

LIDT AF HVERT...

SUPERVISION ALARMTEKNIK - Her og der og alle vegne - også internationalt.

SuperVision dækker i det daglige hele Danmark, men løser bestemt også opgaver uden for Danmarks grænser. Vi har løst opgaver på Grønland, Færøerne,  Finland og special-opgaver, som dette sommerresidens projekt på Mallorca for en privatkunde.

SPECIAL DESIGNEDE LØSNINGER MADE IN DENMARK​

Mange danskere som bor og/eller har sommerbolig i udlandet, vil helst benytte et dansk firma til installation af alarmer, overvågning, samt specielle styringsløsninger, hvor boligens lyd, lys, varme og alt det audio-visuelle, styres centralt. Her er det specialdesignede løsninger der er i spil.
Disse specialopgaver løser SuperVision Alarmteknik naturligvis også i Danmark.

GetImage
kvickly-ry-bestil-og-hent-logo-1507310972

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere