BEREDSKABSPLANER SKOLER HOSPITALER & OFFENTLIGE INSTITUTIONER

UNDERVISNING & TRÆNING I KRISEHÅNDTERING

BABY / INSTITUTIONSALARM Babyalarmsystem DC2020

Få hjælp til beredskabsplanen.
Beredskabsplan fra SuperVision – så er du forberedt på kriser og ulykker.
Det er helt afgørende, at der er en opdateret beredskabs-plan, som sikrer effektiv kommunikation og kommandostruktur, i krise-situationer.

Se mere om
Beredskabsplaner her!

Bliv mentalt forberedt med undervisning i krisehåndtering​, så hver enkelt medarbejder kan håndtere både de små og store kriser. 

Sikkerhed er et alt for vigtigt område til at overlade til blot én eller to medarbejdere – det er en fælles opgave! 

Se mere om 
Krisehåndtering her!

Et fastmonteret babyalarmsystem til alle institutioner i Danmark. Sikker forbindelse, krystalklar lyd og så udsender alarmen ikke stråling, da den er forbundet via kabelforbindelser.

Se også produktet Toiletkald på websiden,
www.babycall.dk

Tiden har desværre vist, at vi som ansvarlig skoleledelse er nødt til at være på forkant, og vi kan ikke tage til takke med, at det nok skal gå. Derfor valgte vi, at få vores beredskabsplan gennemgået og alt vores personale undervist hos Thomas Bach. Han flyttede vores teori på papiret til praksis i klasselokalet på en afbalanceret og konstruktiv måde. Vi fik anvendelige redskaber, der selvfølgelig kan bruges til katastrofer, men også være med til at håndtere almindelige konflikter i dagligdagen.

Jette Hedelund, Skoleleder Virring Skole

Da vi skulle udvide vores sikkerhedsberedskab på Herlufsholm Kostskole, startede vi en grundig gennemgang af mulige kvalificerede aktører på markedet. Vi fandt hurtigt frem til, at et samarbejde med Thomas Bach var den helt rigtige løsning for os. Thomas havde ikke bare den rigtige erfaring og uddannelse, men også en fantastisk evne til at formidle et utroligt vanskeligt emne. Et emne som ingen ønsker at tænke på, men som alle er bevidste om, at de skal være i stand til at håndtere. Det er vores ansvar som ledelse at være på forkant med situationen og få det bedst frem i vores personale, derfor valgte vi Thomas Bach.

Michael Pilemand, Teknisk Chef - Herlufsholm Skole og Gods
herlufsholm-logo-bg

ØVRIGE INDSATSOMRÅDER OG KOMPETENCER

Alarmer - Videoovervågning - Tågekanoner - Adgangskontrol - Efterforskning af tyveri og hærværk. Desuden arbejder vi med sikring af kirkebygninger og arealer, byggepladser, samt offentlige bygninger og områder.

Har din skole eller institution…

EN BEREDSKABSPLAN DER FUNGERER OG ER BRUGBAR?

HVORNÅR HAR EMNERNE ”BEREDSKABSPLANER” OG ”KRISEHÅNDTERING” SIDST VÆRET PÅ DAGORDENEN I SKOLEBESTYRELSEN ELLER HOS SKOLELEDELSEN?

EN KRISESITUATION PÅ SKOLEN ER BESTYRELSENS OG LEDELSENS ANSVAR .

Skolebestyrelsen og ledelsen har et juridisk ansvar for, at der foreligger en gennemarbejdet beredskabsplan for skolen og at den samlede medarbejderstab, alle er klar over deres roller i en krisesituation. Det er skolens eget beredskab der er ansvarlig for håndtering af krisesituationen, indtil brand-væsen og politi kommer frem.

“Mange skoler mener, at de har en beredskabsplan, men det er desværre sjældent at det forholder sig sådan, så derfor er det vigtigt, at skole-bestyrelsen og ledelsen sætter dette område på dagsordenen hurtigst muligt”

VORES MISSION
Vi er selv forældre / bedsteforældre og har børn i skoler og daginstitutioner, så derfor er det blevet vigtigt for os at hjælpe med at rette op på tingenes tilstand og ikke slå os til tåls med udsagnet, ”Det har vi skam helt styr på” – vel vidende at det desværre sjældent forholder sig sådan.

Vi tilbyder, helt uden omkostning for skolen og skolebestyrelsen, følgende:

1: (Thomas Bach)
Deltagelse i et skolebestyrelsesmøde, hvor vi fortæller lidt om beredskabsplaner og krisehåndtering, samt hvor vi kan besvare spørgsmål, om hvordan skolens beredskab kan forbedres og hvordan træning i krisehåndtering, kan hjælpe i både store kriser og i dagligdagens mindre kriser.

2: (Thomas Bach)
Møde med skolebestyrelsesformanden og skolelederen, hvor vi kan orientere om det grundlæggende for dette område, samt hvor vi kan svare på spørgsmål.

3: (Thomas Bach)
Skolebestyrelsen samler bestyrelsesmedlemmerne, lærere, det administrative og tekniske personale, til et eftermiddags- eller aftenmøde, hvor vores ekspert på området, Thomas Bach kommer med et informerende foredrag, samt svarer på spørgsmål som tilhørerne måtte have.

KONTAKT:
Thomas Bach tlf.: 2393 1020
Torben Allan Mikkelsen tlf.: 2383 0363

OM THOMAS BACH:
Thomas Bach har 14 års erfaring fra politiet og har en række specialuddannelser, samt frem for alt en masse erfaring og viden han kan dele ud af. En af Thomas Bach’s indsatsområder hos SuperVision Alarmteknik, er netop beredskabsplaner og krisehåndtering på skoler, hospitaler og institutioner.
(se referencer fra Virring Skole og Herlufsholm Skole her på siden)

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere