first-meta-pixel

Beredskabsplaner

– til skoler, hospitaler og offentlige institutioner​.

Få hjælp til beredskabsplanen

Beredskabsplan fra SuperVision – så er du forberedt på kriser og ulykker

I Danmark har vi generelt et højt niveau af sikkerhed. Vi har et sikkert offentligt rum, og risikoen for at blive mødt med vold er meget lille på vores skoler, hospitaler og offentlige institutioner.

Det kan vi som danskere være stolte af – men den sikkerhed er også værd at værne om og beskytte, og hos SuperVision Alarmteknik har vi gjort netop dette til én af vores fornemeste opgaver. For selvom risikoen er lille, er faren stadig reel.

Derfor er det helt afgørende, at der foreligger en opdateret beredskabsplan, som sikrer effektiv kommunikation og kommandostruktur, hvis der opstår en krise.

En god beredskabsplan giver et klart overblik over hvordan du bedst muligt agerer under en eventuel krise på din skole eller institution. Den indeholder viden om hvor i bygningen, det er mest sikkert at opholde sig, og den fortæller, hvad du skal gøre i tilspidsede situationer, hvor selv få sekunder kan betyde forskellen mellem liv og død. Den sikrer, at du er velforberedt, så du får et forspring og kan undgå panik.

Det får du med en beredskabsplan fra SuperVision Alarmteknik

  • Sikkerhedsgennemgang
  • Sikkerhedsrapport
  • Sikkerhedstegninger
  • Alarmeringsplan
  • Evakueringsplan

Hos SuperVision Alarmteknik råder vi over mere end 20 års erfaring i krisehåndtering og med at lægge beredskabsplaner, der effektivt forbereder på det værst tænkelige.

Vi tilbyder derfor at efterse og optimere beredskabsplanen, så eventuelle risikoområder kan blive identificeret og udbedret. Vores team af dygtige instruktører er fuldt ud opdateret med den nyeste viden indenfor krisehåndtering og står klar til at implementere en revideret beredskabsplan ud fra deres store ekspertise på området.

Vores kunder om os

“Da vi skulle udvide vores sikkerhedsberedskab på Herlufsholm Kostskole, startede vi en grundig gennemgang af mulige kvalificerede aktører på markedet. Vi fandt hurtigt frem til, at et samarbejde med Thomas Bach var den helt rigtige løsning for os. Thomas havde ikke bare den rigtige erfaring og uddannelse, men også en fantastisk evne til at formidle et utroligt vanskeligt emne. Et emne som ingen ønsker at tænke på, men som alle er bevidste om, at de skal være i stand til at håndtere. Det er vores ansvar som ledelse at være på forkant med situationen og få det bedst frem i vores personale, derfor valgte vi Thomas Bach.”

Michael Pilemand, Teknisk Chef – Herlufsholm Skole og Gods

“Tiden har desværre vist, at vi som ansvarlig skoleledelse er nødt til at være på forkant, og vi kan ikke tage til takke med, at det nok skal gå. Derfor valgte vi, at få vores beredskabsplan gennemgået og alt vores personale undervist hos Thomas Bach. Han flyttede vores teori på papiret til praksis i klasselokalet på en afbalanceret og konstruktiv måde. Vi fik anvendelige redskaber, der selvfølgelig kan bruges til katastrofer, men også være med til at håndtere almindelige konflikter i dagligdagen.”

Jette Hedelund, Skoleleder Virring Skole

Tryg og sikker i hele Danmark

Samarbejdet starter lige her!

Uden dialog sker der ingenting, så lad os starte sådan én her.

Ring til os – find din kontakt- og kompetence person under kontakt, eller ring direkte.
Du kan også sende os en mail på kontakt@supervision-alarm.dk – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Benyt kontaktskemaet nederst under kontakt – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi glæder os til at lære dig at kende.